Enjoy the refined French cuisine

The restaurant of the hotel is:

La Plaine Saveur

LA PLAINE Saveur Restaurant
Come and enjoy Yannick Murcia and Valérie Simonet’s refined local and organic cuisine, on reservation from April 1st 2017.
Yannick Murcia et Valérie Simonet

Feel free to ask for quotes to organize your birthday parties, weddings, baptisms, friends gathering, business meals …

A deposit is required for external groups.

Contact Valérie au 06 58 02 51 21
Email: lafontainebleue2@hotmail.fr

Menus and «à la carte»

vegetables-menu

Refined and authentic, local and seasonal cuisine.

OUR MENU

ENTRIES

 
My grandmother's original organic vegetable soup V* 13€
Terrine of coalfish and its cognac cocktail sauce 13€
Goose liver terrine in spice crust, fig and balsamic chutney, salad bouquet 20€
Creamy Wild Mushroom Pie V* 20€

MAIN COURSES

 
Ravioles from our region stuffed with St. Marcelin V* 21€
Grilled lamb chop at its juice with herbs of Provence 24€
Veal T-Bone, vegetables of the moment, sweet spice juice 27€
Fillet of cod, light cream with dill and lemon 27€

CHEESE

 
Plate of dry cheese selected by the chef 8€
Cottage cheese with cream or honey 5.50€

DESSERTS

 
Creamy caramel cream with salted butter and speculos 8€
Thin apple tart with a fine praline sauce 8€
Creamy chocolate and its crispy praliné 10€
Light cream with mascarpone and its fruits of the moment 9.50€

V* =vegetarian
Price including VAT

PROMENADE EN DRÔME

27 € – entry, main course, dessert
30 € – with cheese


My grandmother's original organic vegetable soup V*
or
Terrine of coalfish and its cognac cocktail sauce


Ravioles from our region stuffed with st marcelin V*
or
Grilled lamb chop, its juice with Provençal herbs


Plate of dry cheese selected by the chef
or
Cottage cheese with cream or honey


Creamy caramel cream with salted butter and speculos
or
Thin apple tart with a fine praline sauce


V* = vegeterian
Price including VAT

LES JEUX DU PALAIS

37 € – entry, main course, dessert
39.50 € – entry, main course, cheese, dessert
46.50 € – entry, fish, meat, cheese, dessert


Goose liver terrine in spice crust, fig and balsamic chutney, salad bouquett
or
Creamy Wild Mushroom Pie V*


Veal T-Bone, vegetables of the moment, sweet spice juice
or
Fillet of cod, light cream with dill and lemon


Plate of dry cheese selected by the chef
or
Cottage cheese with cream or honey


Creamy chocolate and its crispy praliné
or
Light cream with mascarpone and its fruits of the moment


V* = vegetarian
Price including VAT

Open Bar Soirée

Open Bar Soirée

L'apéritif, c'est la prière du soir des Français. – Paul Morand

OPEN BAR SOIRÉE 2019


Sangria
Pot de 1 litre
18€
Punch
Pot de 1 litre
25€
Kir cassis
Pot de 1 litre
19€
Champagne
Bouteille de 75cl
69€
Clairette de Die
Bouteille de 75cl
23€
Jus de fruits
Pot de 1 litre
9€
Bière artisanale Markus
Bouteille de 33cl
5,50€
Vin Côtes du Rhône
Pot de 1 litre
18€

 


Le choix des boissons se fait à l’avance.
La facturation est établie à la bouteille entamée.
Le paiement de l’open-bar s’effectue par carte bancaire ou espèces.


Prix ttc.

Group menus

Le menu choisi doit être le même pour tout le groupe – minimum 15 personnes.

GROUPE MENU


27€/p – entry, main course, dessert
32€/p – entry, main course, dessert, ¼ l vine, cafe
35€/p – apéritif, entry, main course, dessert, ¼ l vine, cafe


** ENTRIES **

1 – Feuilleté au picodon mariné à l’huile d’olive, pesto au parmesan et basilic,
Bouquet de salade

2 – Terrine de foie de volaille au Porto, et ses mouillettes aux herbes de Provence

3 – Salade Dauphinoise (ravioles frits, poivrons, tomates confites, oignons rouges)


** MAIN COURSES **

4 – Croustillant de volaille aux légumes du soleil

5 – Millefeuille de polenta et jarret de veau, foie gras, réduction de jus aux épices

6 – Filet de cabillaud en croute d’herbe, sauce vierge


** DESSERTS **

7 – Faisselle du fromager

8 – Roulé chocolat /praliné sauce caramel beurre salé

9 – Véritable crêpe Suzette et son sorbet maison à l’orange

** OPTION **

10 – Possibilité de réaliser un gâteau pour l’ensemble du groupe


Nous demandons un choix unique d’entrée, plat et dessert pour l'ensemble des convives.
(Merci de préciser les allergies ou régimes particuliers, végétarien, etc…)


Prix ttc.

PROPOSITION DE BUFFET POUR GROUPE 2019


27€/personne et 20 parts/personne

– Toast de saumon
2/p
– 1/2 oeuf dur
1/p
– Quiche au thon
2/p
– Cake salé aux légumes
2/p
– Tarte tomates/mozzarella
2/p
– Feuilleté de tapenade
3/p
– Terrine de lieu
1/p
– Verrine de gaspacho
1/p
– Brie mascarpone et noix
1/p
– Gâteau au chocolat
1/p
– Tarte au citron
1/p
– Soupe de melon
1/p
– Camembert
1/p
– Corbeille de fruits
1/p
Boisson en supplément : Côte du Rhône
Vin rouge, blanc ou rosé
1 litre 18€

Le buffet est à base de produits frais et préparé par le chef Yannick MURCIA.


Prix ttc.

Auberge la Plaine

  • Mourier
  • 1131 Route de la Plaine
  • 26400 Chabrillan
  • France
  •  
  • e-mail: info@aubergelaplaine.fr
  • Telephone: +33 (0)4 75 62 82 69

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Open from:

April 1st to October 31st

Hotel:

Reception and secretariat every day from 8.00am to noon and from 4.00pm to 8.00pm.
Contact us by mail or leave a message on the answering machine any other times.

The rooms are available from 5.00pm. Please contact us if you reach the hotel after 8.00pm.