Enjoy the refined French cuisine

The restaurant of the hotel is:

La Plaine Saveur

LA PLAINE Saveur Restaurant
Come and enjoy Yannick Murcia and Valérie Simonet’s refined local and organic cuisine, on reservation from April 1st 2017.
Yannick Murcia et Valérie Simonet

Feel free to ask for quotes to organize your birthday parties, weddings, baptisms, friends gathering, business meals …

A deposit is required for external groups.

Contact Valérie au 06 58 02 51 21
Email: lafontainebleue2@hotmail.fr

Menus and «à la carte»

vegetables-menu

Refined and authentic, local and seasonal cuisine.

OUR MENU

ENTRIES

 
Delicious tomato soup (Gazpacho) with crushed fried onion   V* 13 €
Glass of goat cheese, candied tomatoes and raw ham 13 €
Goose liver terrine in spice crust, fig and balsamic chutney, salad bouquet 20 €
Puff pastry filled with picodon (local goat cheese, pesto with basil and parmesan cheese, bouquet of salad V* 20 €

MAIN COURSES

 
Ravioles of our region with blue cheese from the Vercors   V* 21 €
Poultry skewer with pepper sauce and cassolette of new potatoes 24 €
Duck breast with peach and honey, summer vegetable crumble 27 €
Grilled "red label" salmon with sesame, crushed potato with olive oil and thyme 27 €

CHEESE

 
Plate of dry cheese selected by the chef 8 €
Cottage cheese with cream or honey 5.50 €

DESSERTS

 
Our homemade ice cream bowl with homemade whipped cream
(Two choices of flavor: Cherry from our garden, neighbour's apricot, milk chocolate, organic orange
8€
Charlotte with chestnut cream (creamy cake) 8€
Our chocolate ice and granita at Get 27 with its homemade whipped cream 10 €
Rum Baba and its organic seasonal fruits 9.50 €

V* =vegetarian
Price including VAT

PROMENADE EN DRÔME

27 € – entry, main course, dessert
30 € – with cheese


Delicious tomato soup (Gazpacho) with crushed fried onion V*
or
Glass of goat cheese, candied tomatoes and raw ham


Ravioles of our region with blue cheese from the Vercors    V*
or
Poultry skewer with pepper sauce and cassolette of new potatoes


Plate of dry cheese selected by the chef
or
Cottage cheese with cream or honey


Our homemade ice cream bowl with homemade whipped cream (Two choices of flavor: Cherry from our garden, neighbour's apricot, milk chocolate, organic orange)
or
Charlotte with chestnut cream (creamy cake)


V* = vegeterian
Price including VAT

LES JEUX DU PALAIS

37 € – entry, main course, dessert
39.50 € – entry, main course, cheese, dessert
46.50 € – entry, fish, meat, cheese, dessert


Goose liver terrine in spice crust, fig and balsamic chutney, salad bouquet
or
Puff pastry filled with picodon (local goat cheese, pesto with basil and parmesan cheese, bouquet of salad    V*


Duck breast with peach and honey, summer vegetable crumble
or
Grilled "red label" salmon with sesame, crushed potato with olive oil and thyme


Plate of dry cheese selected by the chef
or
Cottage cheese with cream or honey


Our chocolate ice and granita at Get 27 with its homemade whipped cream
or
Rum Baba and its organic seasonal fruits


V* = vegetarian
Price including VAT

GASTRONOMIC MENU

Menu for 47 € (aperitif, starter, main course, dessert, coffee)


** ENTRIES **

Goose liver Terrine in spice crust, fig and balsamic chutney, salad bouquet
or
Salmon cooked in gravelly pine nuts grilled in olive oil, dill marinade


** MAIN COURSES **

Grilled beef fillet with Guérande salt
Composition of vegetables of the moment, juice with old Portwine
or
Viennoise de loup with purple artichoke
Creamy polenta, candied tomato barigoule


** DESSERTS **

Chocolate cake with melting heart, vanilla ice cream
or
Plate of fruits cut and decorated by us


Les vins ne sont pas inclus dans ce menu, merci de les choisir en même temps que votre commande, en fonction de notre carte et de vos goûts. Prix ttc

Open Bar Soirée

Open Bar Soirée

L'apéritif, c'est la prière du soir des Français. – Paul Morand

OPEN BAR SOIRÉE 2019


Sangria
Pot de 1 litre
18€
Punch
Pot de 1 litre
25€
Kir cassis
Pot de 1 litre
19€
Champagne
Bouteille de 75cl
69€
Clairette de Die
Bouteille de 75cl
23€
Jus de fruits
Pot de 1 litre
9€
Bière artisanale Markus
Bouteille de 33cl
5,50€
Vin Côtes du Rhône
Pot de 1 litre
18€

 


Le choix des boissons se fait à l’avance.
La facturation est établie à la bouteille entamée.
Le paiement de l’open-bar s’effectue par carte bancaire ou espèces.


Prix ttc.

Group menus

Le menu choisi doit être le même pour tout le groupe – minimum 15 personnes.

GROUPE MENU


27€/p – entry, main course, dessert
32€/p – entry, main course, dessert, ¼ l vine, cafe
35€/p – apéritif, entry, main course, dessert, ¼ l vine, cafe


** ENTRIES **

1 – Feuilleté au picodon mariné à l’huile d’olive, pesto au parmesan et basilic,
Bouquet de salade

2 – Terrine de foie de volaille au Porto, et ses mouillettes aux herbes de Provence

3 – Salade Dauphinoise (ravioles frits, poivrons, tomates confites, oignons rouges)


** MAIN COURSES **

4 – Croustillant de volaille aux légumes du soleil

5 – Millefeuille de polenta et jarret de veau, foie gras, réduction de jus aux épices

6 – Filet de cabillaud en croute d’herbe, sauce vierge


** DESSERTS **

7 – Faisselle du fromager

8 – Roulé chocolat /praliné sauce caramel beurre salé

9 – Véritable crêpe Suzette et son sorbet maison à l’orange

** OPTION **

10 – Possibilité de réaliser un gâteau pour l’ensemble du groupe


Nous demandons un choix unique d’entrée, plat et dessert pour l'ensemble des convives.
(Merci de préciser les allergies ou régimes particuliers, végétarien, etc…)


Prix ttc.

PROPOSITION DE BUFFET POUR GROUPE 2019


27€/personne et 20 parts/personne

– Toast de saumon
2/p
– 1/2 oeuf dur
1/p
– Quiche au thon
2/p
– Cake salé aux légumes
2/p
– Tarte tomates/mozzarella
2/p
– Feuilleté de tapenade
3/p
– Terrine de lieu
1/p
– Verrine de gaspacho
1/p
– Brie mascarpone et noix
1/p
– Gâteau au chocolat
1/p
– Tarte au citron
1/p
– Soupe de melon
1/p
– Camembert
1/p
– Corbeille de fruits
1/p
Boisson en supplément : Côte du Rhône
Vin rouge, blanc ou rosé
1 litre 18€

Le buffet est à base de produits frais et préparé par le chef Yannick MURCIA.


Prix ttc.

Auberge la Plaine

  • Mourier
  • 1131 Route de la Plaine
  • 26400 Chabrillan
  • France
  •  
  • e-mail: info@aubergelaplaine.fr
  • Telephone: +33 (0)4 75 62 82 69

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Open from:

April 1st to October 31st

Hotel:

Reception and secretariat every day from 8.00am to noon and from 4.00pm to 8.00pm.
Contact us by mail or leave a message on the answering machine any other times.

The rooms are available from 5.00pm. Please contact us if you reach the hotel after 8.00pm.